fbpx

Earthworks Audio blev oprindeligt stiftet af David Blackmer med henblik på at fremstille Hi-Fi højttalere. Da arbejdet begyndte, brugte han måleinstrumenter, som blev anset for at være datidens verdensstandard. Målingerne levede imidlertid ikke op til forventningerne, og han indså at han blev nødt til selv at fremstille måleinstrumenter, der var præcise nok til at dokumentere de resultater, han vidste var mulige.
Det første måleinstrument han producerede var en mikrofon med kuglekarakteristik, som var så god, at han blev overtalt til at fortsætte med en egentlig produktion af mikrofoner.

Earthworks laver i dag håndbyggede mikrofoner med en teknologi og præcision, som sikrer den reneste og mest realistiske lydoptagelse, hvad enten det foregår på scenen, i studiet eller i marken.
Udvidet frekvensgang, lynhurtig respons, perfekt karakteristik og helt ren signalvej – det er altsammen egenskaber, der findes i hver eneste Earthworks mikrofon og som i kombination giver perfekte ufarvede optagelser med en enestående klarhed og lav risiko for feedback.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.