fbpx

Waves software bundles og plug-ins

Waves software leveres som serienumre/downloads. Når du køber Waves software, får du ikke en fysisk vare, men blot en email med et serienummer. Herefter opretter du en gratis brugerkonto på www.waves.com, hvor du registrerer serienummeret, downloader softwaren og overfører licensen til din computer eller til en USB stick efter eget valg. Du kan altså komme i gang med det samme!

Næsten alle Waves plugins kan nu også købes enkeltvis, men alene antallet gør det upraktisk at oprette dem alle her i webshoppen Er du derfor på udkig efter noget bestemt, som du ikke kan finde her, så kontakt din yndlingsfarmer eller send en prisforespørgsel til info@cyberfarm.dk.

Waves software opdatering

Alle nye Waves software inkluderer ret til gratis updates i et år fra registreringsdatoen. Herefter kan du forny din \"Waves Update Plan\" (WUP) for 1 år ad gangen, så du til enhver tid har de allernyeste versioner. Er din WUP udløbet, så send en mail til info@cyberfarm.dk med oplysning om navnet på din Waves konto og din emailadresse - så vender vi tilbage med et tilbud på en ny WUP periode med opdaterede Waves plugins.

Waves bundles priser

Priserne på Waves plug-ins varierer rigtig meget, da der konstant er skiftende tilbud på forskellige bundles og enkelt plug-ins.

Vil du havde den bedste pris på Waves, så send en mail til weborder@cyberfarm.dk med hvilket Waves produkt er er interesseret i. Så sender vi dig et dugfriskt dagsaktuelt tilbud med den bedst mulige pris!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.