Viser alle 8 resultater

Verdens bedste og smarteste nodeprogram er blevet endnu bedre og smartere: Sibelius 7 er på gaden.

Den nye og meget omfattende opdatering indeholder 7 hovednyheder, adskilligt flere “mellem-” nyheder og utallige detaljeopdateringer og -forbedringer. Vi præsenterer de vigtigste nedenfor, og hvis du er særlig videbegærlig, kan du læse mere på vores danske Sibelius-blog eller på facebook, hvor du naturligvis også kan dele dine egne erfaringer.

Brugerflade

ribbon_640

Sibelius 7 har fået en ny, forenklet brugerflade. Den “gamle” var da smart nok, vil du måske mene, men gennem årene er den blevet forbedret med nye menuer, vinduer og værktøjsbokse, så din skærm undertiden kunne være temmelig fyldt af andet end noder.

Det er der nu ryddet grundigt op i, og de mange vinduer er erstattet af et “ribbon” – et bånd med letforståelige symboler, som bor øverst på skærmen, og som er opdelt i 10 faneblade, hver med et sæt af funktioner og organiseret, så det fra venstre mod højre logisk følger arbejdsprocesserne i oprettelsen af et nyt dokument.

Hver funktion modsvares nu af et visuelt symbol og det er således lettere at finde rundt i de mange muligheder. Det er dog vigtigt at pointere, at alle tastaturgenveje fra tidligere versioner er bevaret, så Sibelius-superbrugere fortsat kan arbejde, som de er vant til. Er der en funktion, du ikke lige kan finde, kan du let søge den i dit Ribbon.

Lydbibliotek
lyde_100Siblelius 7 leveres med et nyt og meget stort lydbibliotek – over 35 GB. Lydbiblioteket er eksklusivt for Sibelius og indeholder bl.a. klassiske instrumenter fra Avid Orchestra, rock/pop-lyde fra Air Collection og kirkeorgel med op til 27 registre fra Hauptwerk. Sibelius 7 leveres derfor på hele 4 DVD’er, og det store lydbibliotek er ikke en del af Sibelius 7-demoversionen – en fuldt funktionel version, som gælder i 30 dage, og som kan downloades gratis på www.sibelius.com.

64-bit Native
Sibelius 7 er verdens første 64-bit Native nodeprogram, dvs. at det fuldt ud kan udnytte mulighederne i de nye operativsystemer som Mac Lion og Windows 7.

Forbedret grafik
tekst_200Med OpenType-teknologien er grafikken væsentligt forbedret, både på skærmen og mht håndtering og muligheder. Hvor du før måtte ty til grafikprogrammer, hvis du havde specielle ønsker har Sibelius 7 nu muligheder, der nærmer sig et egentligt DTP-program:

Tekst og bogstaver kan justeres, redigeres, knibes, roteres og meget mere, og der er understøttelse af flere grafikformater. Som i et “rigtigt” DTP-program kan Sibelius nu også linke til eksterne grafikfiler, og Windows-brugere får mulighed for pdf-eksport uden ekstra software.

MusicXML
Har du brug for at udveksle nodefiler med andre, som endnu ikke har skiftet til Sibelius, kan du både im- og eksportere i MusicXML-formatet, og de eksporterede data indeholder flere detaljer end tidligere.

Speedy Entry
speedy_50– og nu vi er ved brugere af andre nodeprogrammer: et af de væsentligste problemer, Finale-brugere har haft med at bruge Sibelius er måden man taster noder ind på. I Sibelius vælger du nodeværdien først og taster eller spiller så tonen, mens det i Finale er lige omvendt: Du spiller noden, og den trykkes så, når du vælger nodeværdien.

Med introduktionen af Speedy Entry i Sibelius 7 kan du nu frit vælge rækkefølgen, hvad der utvivlsomt vil gøre overgangen lettere for Finale-brugere.

Avid Scorch
For kort tid siden lancerede Sibelius en ny og forbedret version af Scorch til iPad (se mere på Sibelius-bloggen). Sibelius 7 er selvfølgelig kompatibel med den nye version, så du kan afspille dine Sibelius-filer overalt, hvor du har din iPad med.

Andre nyheder
Er du en af de mange, der mest bruger Sibelius på en laptop, vil du få stor glæde af, at programmet nu er optimeret til netop laptops og andre 1-skærms systemer. Endvidere er mixeren redesignet, så den nu ligner en mixer (Du har jo heller ikke din fysiske mixer stående på højkant).

stickytuplets_120En anden ny feature er “Sticky Lines” og Sticky Tuplets”: Er du i gang med at indtaste noder i Step-Time input, forlænger Sibelius selv linjen inkl. buer m.m., og du kan nu også automatisk “skrive” længere sekvenser af f.eks. trioler, lige som Sibelius 7 nu husker dit skærmlayout for hver enkelt fil.

Se mere på bloggen, og god fornøjelse med Verdens Bedste Og Smarteste Nodeprogram, Version 7!
mixer_640

Nedenfor kan du se udvalgte Sibelius-produkter i vores webshop – det komplette udvalg finder du HER

 

-6%
DKK4.915,00 (DKK3.932,00 ex.moms)
DKK4.595,00 (DKK3.676,00 ex.moms)
-8%
DKK4.995,00 (DKK3.996,00 ex.moms)
DKK1.620,00 (DKK1.296,00 ex.moms)
-5%
DKK1.995,00 (DKK1.596,00 ex.moms)