Denne vejledning gælder ved køb af nye Sibelius Ultimate og Sibelius (tidl. “First”) og for alle opdateringer af enkeltbrugerlicenser.
Den gælder ikke, hvis du har købt et ny Academic udgave eller en flerbrugerlicens –
se vejledningen her for Sibelius Academic.
Vejledningen er opdateret 25. november 2019. Avid ændrer procedurerne fra tid til anden, og vi forsøger at opdatere vejledningen så vidt muligt, men finder du noget er forkert eller uklart, så skriv det gerne til os.

Sibelius leveres som et serienummer/downloadkode, som du har fået i din ordrebekræftelse fra webshoppen eller sendt i en separat mail.
Koden kan se sådan ud: SIBXX226-XX2949458-X932464.
Du går ind på dette link:
www.avid.com/redemption, som fører dig videre til Avids konto-side, hvor du til venstre kan logge ind på din eksisterende konto og til højre kan du oprette en ny konto:

Hvis du ikke kan huske, om du har haft en konto før, kan du indtaste din emailadresse og vælge “Forgot Password”. Så vil du enten få besked om, hvordan du kan nulstille dit password, eller at din emailadresse ikke findes hos Avid, og du må så oprette en ny konto i højre side af billedet.
Når kontoen er oprettet, kommer du videre til aktiveringssiden:

Her indtaster du den lange kode, der starter med SIB-…Undervejs kan du blive bedt om at verificere dine adresseoplysninger mm. Har du købt en opdatering vil du blive bedt om at indtaste det gamle serienummer eller System ID.
Herefter ser du dette billede (afhængig af hvilke AVID produkter du i øvrigt ejer):

Vigtigt! For at se detaljer om dit produkt, skal du nu klikke på de blå “VIEW Software Download Links”.
Så udfoldes listen med software, tilbehør og links:

Nu kan du downloade nyeste Sibelius til Mac og Windows samt lydiblioteket Sibelius Sounds, en opdatering til Sibelius Sounds, PhotoScore Lite og AudioScore Lite. Din downloadkode er nu brugt og er ikke længere gyldig, da du har alt, hvad du skal bruge liggende på din Avid konto.

Kommer du på afveje eller får klikket på noget forkert, kan du altid vende tilbage til kontoens hovedside ved at klikke på My Account øverst til højre.

Fra forsiden af kontoen, kan du manøvrere videre til aktiveringssiden “Register Software With Code” (hvis du ikke har været der endnu) eller til View My Products, hvor du igen kan trykke “VIEW” (se ovenfor) for at komme til dine downloads, som i øvrigt forbliver på kontoen, men bliver automatisk erstattet af nyere udgaver, så længe din update plan er aktiv, dvs op til 12 måneder efter første aktivering. På kontoens forside kan du også se, hvornår din update plan udløber. Husk at forny inden udløbsdatoen, og husk at købe her på cyberfarm.dk (og aldrig på avid.com!), så vi fortsat har ressourcer til at hjælpe og vejlede.

Sibelius Aktivering

Første gang du åbner dit nye Sibelius, vil du blive bedt om at aktivere programmet.
Se aktiveringsvejledningen her.