Cyber Farm er et af de ældste firmaer indenfor levering og distribution af professionelle audio- og video-løsninger til professionelle.

Hos Cyber Farm findes Skandinaviens største know-how og en lang række specialprodukter og mærker indenfor pro audio. Vi sætter en ære i at levere topkvalitets systemer og service til en lang række applikationer indenfor musik, lyd, tv-og filmproduktion og tilhørende systemer som data-storage/serverløsninger.
Vi giver os tid til grundig rådgivning og anbefaler derefter, hvad vi mener er den bedste systemløsning til netop dit behov, uanset om du er komponist med et mindre setup, system/studie-administrator eller forhandler.

Cyber Farm har et mangeårigt tæt samarbejde med de største producenter indenfor branchen i både ind- og udland – noget der giver sikkerhed for leveringer og service for vores kunder.

Som udgangspunkt er det naturligvis dig der afgør, hvad du ønsker dig af dit setup.
I den proces er Cyber Farm en seriøs sparringspartner, så du som kunde kan undgå faldgruber, når du skal have nyt gear. Vi bruger tid på at sætte os ordentligt ind i tingene, så du ikke behøver at vide alt for at kunne komme op at køre, og hos os kan du altid få et godt bud på en totalløsning, som er gennemtestet og køreklar.

Vi konfigurerer og afprøver alle systemer på Farmen før de bliver leveret, og vi laver naturligvis også service og installationer ”on site”.

Er du ”gør det selv mand”, kan du naturligvis også købe de enkelte dele til fordelagtige priser hos os og selv samle dit system.

Vi tror på, at du som kunde hos os vil mærke en forskel mellem at handle her og andre steder. Alle medarbejdere på Farmen er eksperter inden for alle felter af AV, men herudover skal det også være sjovt og fedt at købe dit grej på Farmen. Du skal som kunde hos os have en succesoplevelse, og vi vil gå meget langt for at du får det.

Vores målsætning er simpelt hen at være den bedste, mest seriøse uafhængige pro audio leverandør i Kongeriget! (Man skal jo ikke sætte sit lys under en skæppe.)

Vi arbejder konstant på at blive bedre, og derfor er ris og ros altid velkommen pr. mail eller telefon.

Vi ses
Team Cyber Farm