Viser 1–20 af 27 resultater

Moog er ubetinget et af de mest legendariske mærker indenfor analog synth. måske den mest legendariske overhovedet. Grundlægger Bob Moog var en af pionerene indenfor elektronisk musik, og udvikling af den analoge synthesizer.

Det omfattende arbejde med udvikling startede for mere end 60 år siden og resulterede i nogle af de mest legendariske instrumenter gennem tiden, bla. Moog Minimoog Model D som var den første rigtigt transportable synth. hans store modular systemer, thereminen som han arbejde med at forbedre gennem hele sit virke.

I dag er Moog Music igen en af de mest toneangivende producenter efter at Bob Moog igen overtog virksomheden som han ellers forlod tilbage i 1978 i 2002. Modsat mange andre legendariske producenter/mærker holder man stædigt fast i sin historie – også produktmæssigt – hvilket gør Moog til noget helt særligt. Det betyder at alt fra pedaler til synth. bygger på den teknologi som Bob udviklede tilbage i starten af 1970´erne og derfor indeholder den lyd som er blevet så kendt og elsket gennem tiden.

Bob Moog beskrev sig selv sådan:
“I’m an engineer. I see myself as a toolmaker and the musicians are my customers. They use my tools.”

1
Spend 1,00 kr on any product to receive this gift!