Viser alle 3 resultater

Historien om Cloud-mikrofonerne begynder allerede i 1930’erne, da Harry Olson udviklede de første RCA-ribbon-mikrofoner, 44- og 77-serien. Hans efterfølger på jobbet hed Jon R. Sank, og RCA stillede ham den udfordring at forbedre Harry Olsons i forvejen fremragende mikrofoner. Det var præcis, hvad han gjorde med BK-11 mikrofonen, som således er en direkte efterkommer af 44-serien og blandt professionelle lydteknikere stadig regnes for en af de bedste ribbon-mikrofoner overhovedet.
Jon Sank døde i 1998, men inden da nåede han at videregive sine erfaringer gennem mere end 50 års til sin søn Stephen Sank, som siden har fortsat det udviklingsarbejde, der startede Way Back When hos RCA.

Og så er vi fremme ved nutiden: Sammen med sin kone Cynthia viderefører Stephen familietraditionen med udvikling af håndbyggede ribbon-mikrofoner i samarbejde med Cloud Microphones. Den seneste model, Cloud JRS-34 (opkaldt efter Jon R. Sank), repræsenterer næste trin i evolutionen af det udødelige BK-11/44 design, nu tilsat moderne elementer, såsom neodymmagneter og Cinemag trafoer.
Alle Cloud-produkter fremstilles 100% i USA, de fleste komponenter lokalt af samarbejdspartneren Aerofab, inc. Hver mikrofon samles manuelt på værkstedet i Tucson, Arizona, hvor alle ribbons tilskæres, foldes og monteres i hånden med samme akkuratesse som Harry Olson foreskrev, da produktionen startede hos RCA. Til sidst inspiceres og testes hver enkelt mikrofon omhyggeligt m.h.t. lyd og samlekvalitet. Resultatet er en smuk og 100% håndbygget ribbon-mikrofon af allerhøjeste kvalitet.

 

Original price was: 4.159,00 kr.Current price is: 4.074,00 kr.