Viser alle 5 resultater

Spectrasonics er en af branchens førende udviklere af lydbiblioteker og virtuelle instrumenter. Firmaet blev stiftet i 1994 af komponisten og lyddesigner Eric Persing, som dengang havde været chef-lydudvikler for Roland i 10 år og bl.a. udviklede de for den tid banebrydende JV1080 og 2080 der dannede standard lydmoduler til studie og livebrug.
Persing´s måde at angribe lyd og lyddesign fortsatte med at sætte nye standarder for hvad der var muligt med en computer. Med udvikling af nogle af de bedste sample-biblioteker, blev Spectrasonics en standard op gennem 1990´ernes produktioner, og en mængde af Persings samples kan høres på både store og små hits gennem denne periode.
Med udviklingen af det computer-baserede tromme-modul Stylus og det nytænkende Atmosphere synth-modul, tog Spectrasonics og Persing´s lydunivers ind i den fremtidige verden for professionel musik-produktion. Med en hidtil uhørt kvalitet, og stadige arbejde for at forbedre lyd og mulikalitet i instrumenterne er Eric Persing fortsat i toppen når man snakker kvalitet fremfor kvantitet.

I dag består Spectrasonics af nogle få men fremragende produkter, det seneste Keyscape blev udgivet i 2016, og har skubbet grænsen for både lyd og inspiration i et tangentbaseret instrument.

1
Køb for 1,00 kr mere for at modtage denne gave kvit og frit!