Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Cyber Farm ApS, medmindre der er andre skriftlige aftaler mellem køber og Cyber Farm ApS.

Virksomhedsoplysninger
Cyber​ Farm ApS
Islevdalvej 142, 1.
2610 Rødovre
CVR: 20454598
​​​​​

Privat politik
For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

· Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

· Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

· Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Betaling
Cyber Farm ApS tilbyder bestilling af varer online. Betalingsmåden er enten bankoverførsel, Dankort, Visa eller kreditkort. Der tages ikke gebyr ved betaling med Visa/Dankort med ved betaling med Mastercard/Maestro pålægges der 1,25 % af beløbet og ved udenlandsk Mastercard/Maestro pålægges der 3,75% af det fulde beløb.

Priserne er i DDK og inklusiv DDK moms.

Ved betaling med kreditkort eller Dankort trækkes beløbet først på din konto den dag, varen afsendes. Hvis en bestilt vare ikke er på lager, vil du blive kontaktet af Cyber Farm.

Returret
For varer købt i Cyber Farms netbutik yder vi 14 dages fortrydelsesret i henhold til lov om postordresalg. Vi refunderer fakturabeløbet i op til 14 dage efter køb under forudsætning af at varen/varerne tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Vi yder ikke retturet ved fysisk handel, som udgangspunkt. Kun efter aftale.

I mange tilfælde vil det sige, at varen skal returneres i den originale emballage. Vent derfor med at kassere emballagen til fortrydelsesretten er udløbet. Omkostningerne i forbindelse med returnering til Cyber Farm Aps afholdes af køber.

Fortrydelsesretten gælder ikke software (herunder lyde) med brudt plombering, software der er solgt som serienummer eller på anden måde registreret til slutbrugeren i forbindelse med købet samt varer, der er fremstillet specielt på bestilling.

Ved returnering af varer købt på www.cyberfarm.dk
Når vi har modtaget din vare retur, tilbagebetaler vi det fulde fakturabeløb ved bankoverførsel eller ved at tilbageføre din kortbetaling (kun hvis du har betalt online med betalingskort).

Ved bankoverførsel er ekspeditionstiden max. 3 arbejdsdage. Ved tilbageførsel til kreditkort  må der påregnes en ekspeditionstid på op til 7 arbejdsdage p.g.a. administration hos kortadministrator.

Før du returnerer varen
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt ved returnering, bør du kontakte os på info@cyberfarm.dk eller på tlf. 70 20 90 99 før du sender varen til os. Bemærk i den forbindelse, at en tilsyneladende fejlbehæftet vare ofte viser sig blot at være fejlbetjent.

Bestilling af specielle vare herunde Apple (BTO) Special konfigurationer

Leveringstiden på en Apple BTO (Build To Order) maskine er UKENDT, men vi har en gennemsnitslig, forventet leveringstid på 10-14 dage. Dette er vejledende, og der kan således forekomme længere leveringstider, hvilket vi ikke kan påvirke.

Bemærk imidlertid, at alle BTO bestillinger er bindende, også selvom forventet leveringstid evt. overskrides.

Således forbeholder vi os retten til at beholde depositum eller forudbetalte beløb på sådanne vare.

Fragt
Standardprisen for fragt er kun gældende ved forsendelser til adresser i Danmark. Ved forsendelse til andre lande (herunder de nordiske lande, Færøerne og Grønland) kan der anmodes om et tilbud på merpris for fragt, der skal afregnes inden varen sendes.

Garanti
Cyber Farm Aps yder 24 måneders reklamationsret på solgte varer i henhold til købeloven. Får du problemer med en vare, du har købt hos Cyber Farm ApS, skal du blot henvende dig – vi bestræber os altid på at yder den bedst mulige service i enhver situation. Din kvittering/faktura gælder som garantibevis, så pas på den.

Undtaget for de 24 måneders reklamationsret er Apple-produkter, brugte varer samt strenge, batterier, forstærkerrør, cross-fadere og andre lignende sliddele, idet vi henholder os til købelovens bestemmelser. En evt. undtagelse vil blive meddelt af Cyber Farm.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes forhold forårsaget af køber, herunder forkert opsætning af software, uheld eller misbrug af varer, forkert anvendelse af disse eller mangel på vedligeholdelse. Dette gælder også skader på instrumenter forårsaget af udtørring, fugt og temperaturforandringer.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, fejl på websitet, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, ligesom der tages forbehold for prisændringer, kursændringer og udsolgte varer.