Handelsbetingelser for varer og ydelser

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Cyber Farm ApS, medmindre der er andre skriftlige aftaler mellem køber og Cyber Farm ApS.

Virksomhedsoplysninger
Cyber Farm ApS
Islevdalvej 142, 1.
2610 Rødovre
CVR: 20454598
Tlf. 70209099
info@cyberfarm.dk

Betaling
Cyber Farm ApS tilbyder bestilling af varer online. Betalingsmåden er enten Dankort, Visa eller kreditkort, Mastercard, Maestro, Viabill, Mobilepay eller EAN betaling (Offentlige institutioner). Der tages ikke gebyr ved betaling med privatejede kreditkort udstedt i Danmark eller andre EU-lande, plus Norge og Island. Ved betaling med danskudstedte firmakort Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron pålægges der 1,45 % af transaktionsbeløbet. Ved betaling med firmakort udstedt i EU plus Norge og Island og ved betaling med alle kreditkort udstedt udenfor EU plus Norge og Island pålægges der 2,95% af transaktionsbeløbet.

Priserne er i DDK og inklusiv DDK moms.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Ved betaling med kreditkort eller Dankort trækkes beløbet først på din konto den dag, varen afsendes. Hvis en bestilt vare ikke er på lager, vil du blive kontaktet af Cyber Farm.

Finansiering
I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder Cyber Farm Aps rentefri finansiering i op til 36 måneder ved køb fra 3.000 kr op til 60.000 kr og rentebåret finansiering i op til 72 måneder ved køb fra til 60.000 kr op til 120.000 kr. Finansiering forudsætter kreditgodkendelse gennem Santander Consumer Bank til en af tre følgende finansieringsmuligheder:

Rentefri finansiering 12 måneder
Finansiering sker med en fast månedlig ydelse via betalingsservice i 12 måneder.
Lånebeløb: 3.000-5.000 kr
Løbetid: 12 måneder
Kontogebyr + BS: 29 kr pr. måned + 35 kr. ved giro

Rentefri finansiering 12-24-36 måneder
Finansiering sker med en fast månedlig ydelse via betalingsservice i 12, 24 eller 36 måneder.
Lånebeløb: 5.000-60.000 kr
Løbetid: 12-36 måneder
Rente: 0%
Kontogebyr + BS: 49-89 kr pr. måned + 35 kr. ved giro

Finansiering 48-72 måneder
Finansiering sker med en fast månedlig ydelse via betalingsservice i 48 op til 72  måneder.
Lånebeløb: 60.000-120.000 kr
Løbetid: 48-72 måneder
Rente: 7,95%
Oprettelsesgebyr: 5%
Kontogebyr + BS: 39 kr pr. måned + 35 kr. ved giro

Retur -fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler online på Cyber Farms webshop.

Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os inden fristens udløb. Det kan du gøre ved at at følge vejledning her.

Vi yder ikke returret ved fysisk handel som udgangspunkt med mindre andet er aftalt ved indgåelse af handlen og fremgår af fakturaen.

Der er også muligt (efter aftale) selv at aflevere returvarer på adressen indenfor butikkens åbningstider. Husk at medbringe den medsendte faktura.

Ydelser
Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Varer
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Klik her

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering af varer:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Klik her

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
 
Returneringen kan ske ved at sende varen retur til vores hovedlager. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi tilbyder vores kunder at købe returfragt via vores webshop: Køb returfragt her

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller forsendelser som skal afhentes på posthuset. 

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Skaffevare, levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv., som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til:
Cyber Farm ApS
Islevdalvej 142, 1.
2610 Rødovre

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Særligt for ydelser
Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.

Omkostninger kan bl.a. omfatte reservedele og andre materialer, der er nødvendige for at udføre arbejdet, arbejdstid medgået til fejlsøgning, reparation eller montage samt fragtomkostninger ved forsendelse til og fra underleverandører.

Særligt for varer
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Fragt
Vi tilbyder fri fragt for varekøb fra 1.450 kr ved forsendelse til adresser i Danmark.
Du kan vælge mellem levering til nærmeste GLS pakkeshop eller GLS omdeling til privat eller omdeling til erhverv. Ved køb under 1.450 kr er fragtprisen 60 kr ved levering til pakkeshop og 75 kr ved omdeling til privat eller erhverv.
Forsendelse sker indenfor 1-3 hverdage.
Standardprisen for fragt er kun gældende ved forsendelser til adresser i Danmark. Ved forsendelse til andre lande (herunder de nordiske lande, Færøerne og Grønland) kan der anmodes om et tilbud på merpris for fragt, der skal afregnes inden varen sendes. Standardprisen for fragt til de fleste lande i Europa er 250 kr.  

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser.

Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på 70209099 eller info@cyberfarm.dk

På varekøb har du til gengæld reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes forhold forårsaget af køber, herunder forkert opsætning af software, uheld eller misbrug af varer, forkert anvendelse af disse eller mangel på vedligeholdelse.

Varen sendes til: 
Cyber Farm ApS
Islevdalvej 142, 1.
2610 Rødovre
Mrk. RMA-nummer:

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Inden du returnerer varen, bedes du udfylde RMA-formularen her med en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte weborder@cyberfarm.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Persondatapolitik  
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. For erhvervskunder og offentlige institutioner beder vi også om cvr-nummer og evt. EAN-nummer. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Cyber Farm Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.cyberfarm.dk er Cyber Farm Aps, cvr 20454598, Islevdalvej 142, 1. 2610 Rødovre.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@cyberfarm.dk.  

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.07.2023