Click & Collect

Bestil dine varer online, og afhent dem i vores butik i København. Så snart du har færdiggjort din ordre, pakker vi dine varer, og du får en mail, så snart den er klar. Vi bestræber os på at klargøre din ordre inden for 2 timer. Det er både nemt og hurtigt.

Bemærk: Du modtager en mail fra os, når din bestilling er klar til afhentning.

Sådan gør du:

  • Find dine varer på cyberfarm.dk
  • Læg varerne i kurven
  • Gå til ”Kassen” og gennemfør resten af betalingsforløbet som normalt, hvor du indtaster dine oplysninger
  • Vælg Click & Collect (København) som levering
  • Du får hurtigst muligt besked mail, når din ordre er klar til afhentning – vi bestræber os på at klargøre ordren indenfor 2 timer, dog senest 24 timer efter bestilling

Hvordan annullerer jeg en Click & Collect?

Hvis du har fortrudt dit køb og endnu ikke afhentet dine varer, kan du naturligvis annullere din ordre. Du skal blot sende en mail til weborder@cyberfarm.dk, hvor du oplyser dit webordrenummer. Så sørger vi for at annullerer din ordre. Og skulle du være lidt sen på den, og din ordre er klar til afhentning og pengene er trukket, klarer vi naturligvis også den. Når vi modtager din mail om annullering, får vi lagt dine varer på plads igen og du får refunderet det fulde beløb. Har du afhentet din ordre? Hvis du allerede har afhentet din ordre og fået den hjem, kan du stadig godt returnere den. Varen skal naturligvis være i ubrudt emballage og ubrugt stand. 

Har du brug for hjælp?

Skulle du have brug for hjælp til din Click & Collect-bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os weborder@cyberfarm.dk eller på tlf +45 70 20 90 99. Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig, så du kan komme helt i mål med dit køb.