Viser 1–20 af 55 resultater

Mastering Udstyr

Mastering er den afsluttende proces i enhver lydproduktion. Her finpudses det færdige mix ved at forbedre den overordnede lyd, der sikres ensartethed for alle sange på et album, og produktionen klargøres til distribution i det korrekte format.

Mastering-processen indebærer normalt justering af niveauer og balance, justering af stereobilledet, tilpasning af dynamikken og kontrol for støj, klik og andre distraherende elementer. Slutresultatet skal sikre en optimal produktion, der lyder bedst muligt på forskellige formater og systemer.

Se leveringstid!

API Audio 2500+

27.290,00 kr
49.290,00 kr
27.990,00 kr
31.790,00 kr
Se leveringstid!

Elysia Karacter 500

6.222,00 kr
5.999,00 kr
35.690,00 kr
Se leveringstid!

Manley ELOP+

22.690,00 kr
Se leveringstid!

Manley NU MU

24.990,00 kr
Se leveringstid!

Manley SLAM

64.500,00 kr

Mastering og justeringer

Den første del af mastering-processen indebærer justering af volumen og balance niveauet. Det handler om at sikre, at lydniveauet er ensartet i hele optagelsen. Hvis der er forskelle i lydniveauet i forskellige dele af optagelsen, kan det skabe forvirring og give en dårlig oplevelse for lytteren.

For at sikre en ensartet lyd bruges forskellige værktøjer såsom equalizere, kompressorer og limiters. Equalizere bruges til at justere frekvensområderne i optagelsen, mens kompressorer bruges til at justere dynamikken og limiters bruges til at forhindre, at lydniveauet overstiger en bestemt grænse.

Mastering Udstyr

Mastering – tonekontrol

Tonekontrol er en vigtig del af mastering-processen. Det handler om at sikre, at lyden er afbalanceret og behagelig at lytte til. En erfaren lydmand eller producer vil kunne justere equalizeren for at opnå en optimal balance mellem de forskellige frekvensområder i optagelsen.

Tonekontrol indebærer også justering af rumklang og rummelighed i optagelsen. Hvis optagelsen har for meget eller for lidt rumklang, kan det skabe en dårlig lydoplevelse. En erfaren producer vil kunne justere rumklangen i optagelsen for at opnå den ønskede lyd.

Mastering – kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol er en vigtig del af mastering-processen. Det handler om at sikre, at optagelsen er af høj kvalitet og fri for fejl. Kvalitetskontrol indebærer lytning til optagelsen på forskellige højttalersystemer for at sikre, at den lyder godt på alle systemer.

En erfaren lydmand eller producer vil også være i stand til at identificere eventuelle problemer med optagelsen og rette dem. For eksempel kan der være støj, forvrængning eller uønsket feedback i optagelsen, som skal rettes, før den kan frigives.

Mastering udstyr

Hos Cyberfarm har vi masser udstyr til Mastering. Se her nogle af vores allerbedste tilbud.

Manley MASSIVE PASSIVE STEREO TUBE EQ

Burl BAD8 – 8 Channel ADC card for B80 / B16 Mothership

Overstayer Stereo Field Effect model 3706

Chandler RS660 Compressor

Bettermaker Mastering Limiter

 

Har du brug for gode råd og vejledning om hvilken type Mastering-udstyr der passer til dit setup, er du altid velkommen til at tage fat i vores eksperter hos Cyberfarm.

 

1
Køb for 1,00 kr for at modtage gave kvit og frit!